Nye medeiere i Get Inspired: Salvesen & Thams sikrer fremtiden

Etter over et år med tett dialog, har Get Inspired og Salvesen & Thams signert kontrakt. Investeringsselskapet eier nå 20 prosent av den spreke gründerbedriften, og Bjørn Wiggen går inn som styreleder.

 

– Vi er svært fornøyde med å bli medeiere i Get Inspired. Søskenparet Silje og Sindre startet med ingenting, men har klart å bygge en virksomhet med imponerende omsetning. Dette er rett og slett en fantastisk historie, som har enda større potensial.

 

Det sier styreleder i Salvesen & Thams, Bjørn Wiggen, som nå også er styreleder i Get Inspired.

 

Flere investorer har vist interesse

Nyheten om medeierne kommer midt i et spennende år for Get Inspired. Selskapet har blant annet flyttet inn i nye lokaler og lansert sitt eget robotlager.

 

– Som eiere føler vi et stort ansvar, både for drift og ansatte. Vi er blitt en såpass stor virksomhet, og kun et lite feilskjær kan få store konsekvenser. Derfor har vi lenge ønsket en profesjonell partner. Flere investorer har vist interesse for Get Inspired, men for oss var Salvesen & Thams de riktige å ta med på laget, sier gründer og markedssjef, Silje Landevåg.

 

Skal bidra med kapital – og nye ideer

Som medeiere vil Salvesen & Thams bidra til likviditet, trygge arbeidsplasser og videre vekst. I tillegg til å gå inn med kapital, skal investoren ta markedsføringen og merkevarebyggingen til neste nivå.

 

– Bjørn Wiggen har en av Norges mest imponerende CV-er, og jeg er stolt av at han skal bidra i vår daglige drift, sier Landevåg.

 

Wiggen selv gleder seg stort til å bli enda bedre kjent med den spreke organisasjonen, og til å legge nye planer og sette flere mål.

 

– Jeg er sikker på at Get Inspired vil vokse betydelig i årene som kommer, både innenfor eksisterende områder – men også nye, fastslår Wiggen.

 

Silje Landevåg, gründer og markedssjef i Get Inspired:

silje@getinspired.no / 915 91 094

 

Sindre Landevåg, daglig leder i Get Inspired:

sindre@getinspired.no / 416 84 410