Geir Arne Rao ny daglig leder i Salvesen & Thams AS

Geir Arne Rao (47) er ansatt som daglig leder i Salvesen & Thams AS. Rao vil i tillegg til å ivareta den daglige ledelsen av morselskapet i Salvesen & Thams konsern arbeide med å utøve aktivt eierskap i flere av selskapene hvor Salvesen & Thams Invest har eierandeler. Han vil også støtte opp under konsernets eiendomssatsning med hovedfokus Orkanger.

Rao har en Master of Science fra NTNU, og en MBA fra BI. Han kommer fra stillingen som daglig leder i Elpro, som han har vært siden 2010. Han har før dette bl. a. arbeidet som avdelingsleder og økonomisjef i Elpro.

Per Kirkaune fortsetter som daglig leder i Salvesen & Thams Eiendom AS.

-        Vi er glade for å få Geir Arne med på vårt lag, sier arbeidende styreleder Bjørn M. Wiggen i Salvesen & Thams. – Han har sterk faglig bakgrunn, industriell forståelse samt en lokal forankring som er viktig for et selskap som vårt.

 

-        Jeg ser fram til å bidra i videreutviklingen av et av de mest spennende selskapene i regionen, sier Geir Arne Rao. – Salvesen & Thams har en solid finansiell base kombinert med sterk lokal forankring, hvilket gir et godt fundament for videre vekst for et selskap med 119 års historie i nye Orkland kommune.

 

Rao tiltrer i den nye stillingen senest 09.04.2018.

 

Orkanger, 11. desember 2017

 

Kontaktpersoner:

Bjørn M. Wiggen – tlf 478 20 973

Geir Arne Rao – tlf 418 60 858