Eksklusivt fiske i Orkla?

Snart står våren 2015 for døren og 1. juni er det igjen klart for laksefiske i Orkla. Frem til 1. april er det mulig å bestille eksklusivt fiske i Orkla ASA sine 2 vald i Orkla.

På valdene Kanalhølen og Hovedvaldet er det mulighet til å få fiskedrømmen oppfylt. 
Kanalhølen med sine 1.000m har 3 flotte pooler. (Stasjonshølen, Kanalhølen og Skolehølen) og er et meget flott fiskevald. Kanalhølen er ypperlig for grupper på 6 til 10 personer. To gapahuka ligger like ved elven. Vi har båt i Kanalhølen og har fiskerettighetene på begge sider av elven.

Hovedvaldet er ca. 1.8 km langt med 3 pooler og lange stryk mellom. Øverst ligger Steinshølen som det alltid står storlaks i. Så kommer Øvre Storbåtrom og nederst finner du Storbåtrommet. Det aller meste av strekning har ikke motfiske. Hovedvaldet passer for grupper fra 6-20 personer. Det finnes flere muligheter for grilling på Hovedvaldet.
Vi kan også servere lunsj eller middag i gapahuk med tak. Selvfølgelig tilbyr vi lokale kleppere som kjenner elven godt og kan tilby assistanse ved behov.

Velkommen til fiske i Orkla!

Vi kan selvfølgelig tilby dere overnatting i fantastiske omgivelser på Orkla Gjestebolig som har 26 rom med plass til 46 personer. Vi har fine møterom og vi kan tilby togtur, besøk i Gammelgruva eller en tur i Steinparken.

For mer informasjon ta kontakt med:

Ingrid Skarstein

Chr. Salvesen & Chr. Thams's
Communications Aktieselskab
Løkkenveien 204, 7332 LØKKEN VERK