BIG BITE HOLDING INVESTERER I MATMEGLEREN AS

Big Bite Holding har i dag kjøpt 100 % av Matmegleren AS.

Matmegleren AS er en uavhengig grossist innen næringsmidler lokalisert på Søberg næringspark på Melhus. Selskapet kan bistå med lagring, håndtering, plukk, ekspedering og distribusjon i hele Norge. Matmegleren har 5000 m² fordelt på fryselager, kjølelager og tørrlager. Full digital håndtering av hele prosessen fra skanning ved mottak til lagring og utskipning gir 100% kontroll på beholdning, holdbarhetsdatoer, parti, rullering og sporing.

Big Bite Holding investerer i Matmegleren for å effektivisere distribusjon til egne butikker og fordi man ser et vekstpotensial for Matmegleren fremover.

-          Vi er veldig fornøyd med muligheten til å investere i Matmegleren, sier styreleder Bjørn M. Wiggen i Big Bite Holding AS. – Matmegleren er en velfungerende og moderne distributør, med et potensiale for videre vekst. Med vår kompetanse ønsker vi å bidra til videre utvikling av selskapet.

-          Med Big Bite inne på eiersiden vil vi kunne øke veksttakten for Matmegleren, sier daglig leder Kjell Åberg.

Det vil ikke være endringer i ledelse eller organisasjon i Matmegleren som følge av transaksjonen. Big Bite Holding vil i etterkant av transaksjonen fusjonere sitt distribusjonsselskap inn i Matmegleren.

 

For ytterligere kommentarer, kontakt Bjørn M. Wiggen (tlf 47820937) eller Kjell Åberg (tlf 41646000).

 

Fakta:

Big Bite Holding AS er et holdingselskap som eier hurtigmatkjeden Big Bite, som er basert i Trondheim. Bitbite Holding er eid av Salvesen & Thams Invest AS, et regionalt investeringsselskap lokalisert på Orkanger, sammen med selskapets grundere Trond Stavne og Roar Stjern.